Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bika jegyében tartózkodik, kvadrátban áll a Marssal és együtt áll a Vénusszal. Ha el tudjuk mondani a párunknak, hogy mi az, ami aggaszt, ő biztosan tud majd segíteni abban, hogy jobban érezzük magunkat.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk - szívesen nyúlunk el egy kényelmes kanapén. Az egész napot relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Sportolás helyett (a Bika ugyanis erősíti a lustaságra való hajlamot) inkább válasszunk valamilyen kevésbé dinamikus pihenési módot: hallgassunk zenét, társasjátékozzunk a családtagjainkkal vagy kertészkedjünk, főzőcskézzünk.

Ma a Hold kvadrátban áll a Marssal és együtt áll a Vénusszal. Elég nagy bennünk a feszültség, valószínűleg tudatában is vagyunk ennek a feszültségnek. Amit eddig elfojtottunk, az ma ellenállhatatlan erővel tör a felszínre: különösen a kedvesünknek kell elviselnie, hogy mindenben találunk valami okot a vitára - talán éppen azért, mert nem érezzük elégnek a párunk szeretetét: ok nélkül féltékenykedhetünk, kereshetjük a hibákat a másikban. Az őszinte beszélgetéseknek ma még nagyobb a jelentősége, mint más napokon. Ha el tudjuk mondani a párunknak, hogy mi az, ami aggaszt, vagy milyen dolgok esnek rosszul, ő biztosan tud majd segíteni abban, hogy jobban érezzük magunkat - kedvessége, megértése és gyengédsége még a legnyomasztóbb pillanatokon is átsegít.