Lopez Tom Cruise-t akarja keresztapának

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő azt szeretné, hogy Tom Cruise színész legyen a keresztapja nemrég született ikergyermekeinek, Maxnak és Emme-nek.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő azt szeretné, hogy Tom Cruise színész, a Mission: Imbossible című film főszereplője legyen a keresztapja nemrég született ikergyermekeinek, Maxnak és Emme-nek.

A Lopez-Anthony házaspár igen jó barátságban van Tom Cruise-zal és feleségével, Katie Holmes színésznővel, annak ellenére, hogy sok - elsősorban vallási - kérdésben nem értenek egyet, írja a Showbiz Spy internetes portál.

"Marc és Jennifer katolikusok, Tom pedig a szcientológia egyik legharcosabb híve" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Marc éppen ezért húzodozott attól, hogy Tom legyen a két kisbaba keresztapja. De Jennifer végül meggyőzte, mert azt mondta, a barátságuk erősebb kell, hogy legyen."

Cruise "rettenetesen örül" a felkérésnek: már most ajándékokkal árasztotta el a másfél hónapos ikreket. Bennfentesek szerint több tízezer dollárt költött egyedi keresztelési ruhácskákra; állítólag egy hatalmas akváriumot is megrendelt Maxnak és Emme-nek. Más pletykák szerint Cruise és Holmes hatalmas partit szerveznek a babák tiszteletére.