Topmodellel randizik Sean Penn

Vágólapra másolva!
Sean Penn amerikai színész - aki alig két hónapja jelentette be, hogy elválik a feleségétől, Robin Wright színésznőtől - újra randevúzgat: választottja Petra Nemcova topmodell.
Vágólapra másolva!

Sean Penn amerikai színész, a Játsz/ma című film Oscar-díjas szereplője, alig két hónappal a válása bejelentése után, máris új barátnőt talált magának: választottja Petra Nemcova cseh származású topmodell.

A színész és a modell mostanában meglehetősen sok időt tölt együtt, és egy hétvégi Oscar-partira is együtt érkeztek - ismerőseik szerint "kibontakozóban van közöttük a szerelem". Nemcova azonban azt állítja, "csak barátok" és "csak a jótékonykodás köti össze őket".

"Természetes, hogy sok időt töltünk együtt, mert Sean az egyik tanácsadója annak az alapítványnak, amelynek dolgozom" - közölte Nemcova titokzatosan.

A 28 éves modell ismerősei viszont állítják: jóval több van közöttük munkakapcsolatnál.

"Sean és Petra rengeteg időt töltenek együtt, és nem csak az alapítvány ügyeit beszélik meg" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Láthatóan nagyszerűen érzik magukat együtt, Sean pedig ragyog a büszkeségtől, hogy a világ egyik legszebb nője vele van."

Penn decemberben jelentette be, hogy 11 évig tartó házasság után elválik a feleségétől, Robin Wright Penn színésznőtől, mert "kibékíthetetlen ellentétek" vannak közöttük. Nemcova korábban James Blunt brit énekes barátnője volt, de közel egy éve szakítottak.