Sean Penn vall Madonnával való házasságáról

Vágólapra másolva!
Sean Penn tizenhat évvel azután, hogy házasságuk tönkrement, elérkezettnek látta az időt, hogy a popikonnal való viszonyáról elmondja érzéseit.
Vágólapra másolva!

A Material Girl videóklipjének forgatásán találkoztak, és hamarosan kibontakozott közöttük Hollywood egyik legzavarosabb szerelmi viszonya. Ám mindeddig csak Madonna volt az, aki betekintést engedett viharos házasságuk titkaiba. Többek között azt az indokot hozta fel válásuk okaként, hogy Sean nagyon szeretett volna apa lenni.

Forrás: Red DotForrás: EPA

Sean Penn és Robin Wright

Madonna és Guy Ritchie



Most Sean Penn is kiállt a nyilvánosság elé, felfedve a történtek okait. Elmondta, hogy annyira megviselte az, hogy hirtelen a nyilvánosság érdeklődésének középpontjába került, hogy rémálommá vált az élete. "Csak filmeket szerettem volna készíteni, és elrejtőzni, ám ez nem bizonyult egyszerű dolognak. Szerintem roppant nehéz lehetett akkoriban velem élni" - nyilatkozta Sean a Now magazinnak, majd lovagiasan csupa jó dolgot mondott exnejéről, "rendkívül érzékeny nő"-ként jellemezve őt.

Azóta mindketten boldog házasságban élnek - mással. Madonna a filmrendező Guy Ritchie oldalán szült két gyermeket, Sean nemsokára ünnepli kilencedik házassági évfordulóját Robin Wright színésznővel.