Heti horoszkóp február 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokkal érzékenyebb vagy a munkahelyeden, előtérbe kerülnek empatikus tulajdonságaid. Munkatársaid többször is megtalálhatnak a panaszaikkal. A magánéletedben is kedves vagy, minden eszközzel megpróbálsz segíteni családtagjaidnak az ügyes-bajos problémáikban. Bár igaz, hogy a hangulatod kiszámíthatatlanul változékonnyá válhat.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon jól megtalálhatod a helyedet a munkahelyeden! A kapcsolataid is megfelelően működnek és a munkáddal is tudsz haladni. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne zárkózz el teljesen családtagjaidtól! Ha kritikusan állnak hozzád, akkor ne láss bennük ellenséget! Csak azért mondják el neked a véleményüket, mert segíteni szeretnének!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szívesen helyezed előtérbe magadat a munkahelyeden, ám fontos lenne, hogy szerényen és egyszerűen beszélj a munkatársakkal! A magánéletedben lényeges, hogy családtagjaidra is jusson időd! Beleeshetsz abba a hibába, hogy folyton csak dolgozol, de otthon alig látnak! Figyelj arra, hogy mostanában ne maradj benn túlórázni!

Rák (június 22. - július 22.)
Nem vagy hajlandó együtt dolgozni a munkatársakkal, hiszen a módszereidet nagyon meghatározzák a saját gondolataid, amelyekből semmiképpen sem engedsz! A magánéletedben sem jobb a helyzet, otthon is te szeretnéd diktálni a feltéteket, teljes egészében át akarod venni az irányítást. Fontos, hogy ne fajuljon a helyzet a veszekedésig!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ne számíts könnyű és eseménytelen napokra a munkahelyeden, hiszen annyi munkád lesz, hogy alig lesz időd szünetet tartani. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne támassz teljesíthetetlen igényeket kedvesed felé! Most elvárod tőle, hogy tökéletesen megfeleljen az elképzeléseidnek, - nem akarsz tudomást venni arról, hogy ő sem hibátlan!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A hét a munkahelyeden az új szemléletmódról szól, amelyet a feladataiddal kapcsolatban dolgozhatsz ki magadnak! A magánéletedben fontos lehet, hogy kicsit több időt tölts otthon, hiszen törődnöd kellene már az otthonoddal és családtagjaiddal is. A legjobb, ha közösen találjátok ki, hogy milyen új kiegészítőkkel dobhatnátok fel a lakás hangulatát!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A napokban nagyon változékonyak a hangulataid, az egyik percben még szívesen dolgozol, a másikban pedig már a hátad közepére sem kívánod a munkádat. A magánéletedben jellemző lehet, hogy túlságosan is sok teendőd akad. Az elintéznivalóid is megszaporodnak, és mintha mindenkinek egyszerre lenne szüksége a tanácsaidra, segítségedre.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Figyelj jobban a munkádra, hiszen a napokban egy kissé figyelmetlenebb lehetsz! Teremtsd meg magadnak a munkához a nyugodt körülményeket! A magánéletedben jellemző, hogy a legszívesebben ki sem tennéd a lábadat otthonról. A vendégeknek viszont örülsz, így érdemes meghívnod magadhoz a legjobb barátaidat. Szervezz egy főzőcskézéssel egybekötött estét!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Minden erődet bevetve dolgozol, és ezt elég ügyesen csinálod ahhoz, hogy a felettesed is észrevegye. Kifejezetten jó véleménnyel lehet rólad! A magánéletedben igaz lehet, hogy több konfliktussal, vitával kell szembenézned. Még akkor is így van ez, ha békés hangulatban vagy, hiszen a családtagjaid sokkal feszültebbek lehetnek, mint máskor!

Bak (december 22. - január 20.)
Mindenki észreveszi, hogy gyorsan és kifogástalanul végzed a munkádat, csak éppen te magad nem hiszel a képességeidben. Egy kicsit több önbizalom nem ártana! A magánéletedben fontos lehet, hogy a szerelmi életedre is jusson időd és energiád! Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, szükséged lehet egy fergeteges éjszakára!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nem nagyon találod a helyedet a munkahelyeden, valahogy nem tudsz ráhangolódni, sem a feladatokra, sem pedig munkatársaidra. A magánéletedben jelentőssé válhat, hogy egy kis nyugalmat is kaphass. Ha úgy érzed, hogy magányra van szükséged, akkor vonulj el egy kicsit. Mondd el családtagjaidnak, hogy egyszerűen csak fáradtabb vagy.

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban rosszabb a hangulatod, mint máskor, és ráadásul a munkádban sincsen elég önbizalmad. A magánéletedben is több nyugalomra tartanál igényt, hiszen rendezned kellene a gondolataidat. Úgy érezheted, hogy nem kapsz elég időt és teret önmagad számára. Jelölj ki egy napot a héten, amikor csak magaddal foglalkozol!