Máris romokban Pamela Anderson házassága

Vágólapra másolva!
Alig kilenc hét telt el az esküvője óta, de Pamela Anderson amerikai színésznő már a válást fontolgatja - múlt héten beadta a szükséges papírokat a bíróságra, de azóta úgy döntött, mégis ad egy esélyt férjének, Rick Solomonnak.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat egykori sztárja nem bírja tovább a férje mellett: kilenc hétig tartó házasság után beadta a válókeresetet - majd vissza is vonta azt, mert rájött, Rick Solomon "érdemel még egy esélyt".

Anderson múlt hét pénteken adta le a papírokat a Los Angeles-i Legfelsőbb bíróságra; a szétválás napjának a csütörtökön jelölte meg. A házasság felbontásaként "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott. A szőke színésznő ugyanakkor tartásdíjat is szeretett volna a férjétől, és azt akarta, hogy Rick Solomon fizessen minden jogi költséget - írja a PEOPLE című amerikai magazin.

A híresség azonban egy nappal később meggondolta magát, és újra együtt mutatkozott Solomonnal - tegnap pedig egy rövid üzenetben biztosította a rajongóit arról, újra megpróbálják együtt.

"Utóirat: igyekszünk rendbe hozni mindent" - írta Anderson a weblapján.

A színésznő szóvivője nem kívánta kommentálni a híreket.

Anderson októberben ment hozzá a 39 éves Rick Solomonhoz (akit a legtöbben Paris Hilton elhíresült szexvideójából ismerhetnek).