Shiloh a legbefolyásosabb celebgyerek

Vágólapra másolva!
A Forbes magazin összeállítása szerint Angelina Jolie és Brad Pitt másfél éves kislánya, Shiloh Nouvel van a legnagyobb hatással a popkultúrára - Suri Cruise a második, Sean Preston Federline pedig az ötödik.
Vágólapra másolva!

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt van a legnagyobb hatással a popkultúrára a hírességek gyerekei közül - derült ki a Forbes magazin összeállításából. Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt amerikai színész másfél éves kislánya maga mögé utasította Suri Cruise-t, Sean Preston Federline-t, Cruz és Romeo Beckhamet, sőt, a saját testvéreit, Zaharát és Paxot is.

A Forbes 50, ötévesnél fiatalabb híres gyereket vizsgált, többek között azt, mennyire vonzóak a szüleik a fogyasztók számára, illetve hány internetes találat jelenik meg, ha az adott gyerek nevére keresnek rá - Shiloh Nouvelről közel 2000 cikk született az elmúlt egy évben. Sőt, még azt is vizsgálták, mennyit fizettek a lapok egy-egy jól sikerült fotósorozatért.

"A kicsikkel egyre többet foglakozik a bulvársajtó, és láthatóan hatással vannak az átlagos gyerekekre" - mondta Sarah Ivens, az OK! című bulvárlap főszerkesztője. "Igazi kis stílus-ikonokká váltak."

Ivens szerint a sztárgyerkek hatással vannak arra is, hogyan gondolkodnak az emberek a szüleikről: Suri Cruise-t hozza példaként.

"Mielőtt Suri megszületett, rengeteg kritika érte Tom Cruise-t és Katie Holmest: szerelmüket reklámfogásnak tartották, és Cruise megnyilvánulásai is bosszantták az embereket" - állítja Ivans. "De amióta megjelentek a fotók Suriról, az egész családot jobban elfogadják."