Britney Spears "gyanúsan szép" az új parfümje hirdetésén

Vágólapra másolva!
Állítólag nem Britney Spears szerepel a nevével fémjelzett parfüm plakátján - Britney "gyanúsan szép" a fotókon. Bennfentesek szerint az énekesnő (alaposan retusált) arcát egyszerűen összemontírozták egy másik nő testével. A forgalmazó cég cáfol.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint októberben kerül a boltokba Britney Spears amerikai énekesnő legújabb - sorrendben már a negyedik - parfümje, amely a Believe, azaz Hinni nevet viseli. A rajongók és az újságírók ugyanakkor "hihetetlennek" találják, hogy valóban Britney szerepel a parfümöt népszerűsítő reklámokon. A fotók ugyanis egy "túlságosan szép" Spears-t ábrázolnak, akinek a testén nyoma sincs a két terhességnek, az alkohol- és gyógyszerfüggőségnek, vagy az elmúlt hónapok kicsapongó életmódjának.

A pletykák szerint valójában nem is Britney szerepel a fotókon, hanem az egyik asszisztens, Cayli Cavaco, akinek a testét összemontírozták Spears alaposan retusált és számítógépes programokkal "feljavított" arcával.

"A fotókon Britney látható" - állítja a parfümöt forgalamzó cég, az Elizabeth Arden képviselője. "Az igaz, hogy Cayli beugrott a helyére néhány alkalommal, de csak azért, hogy a fotósok be tudják állítani a fényeket. Az egyetlen ember, aki a hirdetésekben szerepel, az maga Britney Spears."

A zűrös életű énekesnőnek nem ez volt az egyetlen fotózása, amely az elmúlt hónapokban vihart kavart: korábban az OK! magazin fotózásán viselkedett meglehetősen furcsán, előtte pedig az Allure magazin címlapjához készülő fényképek felvétele közben okozott kisebb botrányt.

"Britney nagyon szívesen pózolt az Allure-nak, és mindenki el volt ájulva, mennyire profin viselkedik" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Page Six internetes pletykalapnak. "De amikor a fotókhoz tartozó interjúra került a sor, már egyáltalán nem volt segítőkész. Négyszer is lemondta a megbeszélt időpontot, egyszerűen nem volt hajlandó együttműködni az újságírókkal."