Elhízott gyerekeken akar segíteni Jennifer Lopez

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony szeretnének segíteni a túlsúlyos gyerekeken: hamarosan kezdődő turnéjuk bevételének egy részét az elhízás ellen küzdő alapítványnak ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony zenész minél többet szeretnének segíteni az elhízott gyermekeken, ezért közelgő turnéjuk bevételének egy részét jótékony célra ajánlották fel. A turnéról kiadott sajtóközlemény szerint, minden eladott jegy után egy dollárt egy alapítvány számlájára utalnak át.

"Az alapítvány célja, hogy csökkentse a gyermekkori elhízást úgy, hogy megismerteti a gyerekeket a futás, a mozgás és az egészséges életmód jótékony hatásaival" - írja a sajtóközlemény. "Jennifer és Marc rajongói más módon is támogathatják a programot: minden koncerthelyszínen kapható lesz az tíz dolláros, narancssárga cipőfűző, amelyek megvásárlásával a rajongók a kezdeményezést támogatják, viselésével pedig megmutathatják a program iránti elkötelezettségüket."

"Amikor gyerek voltam, minden szabadidőnket kint töltöttük, a barátainkkal. Táncoltunk, sportoltunk és nagyszerűen éreztük magunkat. Azok, akik most gyerekek, egyáltalán nem mozognak, és nem elképzelhetetlen, hogy a szüleik túlélik őket" - mondta a sajtótájékoztatón Lopez. "Bátorítani kell őket, hogy legyenek aktívabbak és egyenek egészségesebb ételeket. Nagyon örülök annak, hogy ebben a programban mi is részt vehetünk.