Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Oroszlán jegyében jár, kvadrátban áll a Mars bolygóval. Próbáljuk meg elkerülni a veszekedéseket - nem érdemes minden apróság miatt vitát kezdeményezni.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold az Oroszlán csillagjegyben halad. Ügyeljünk arra, hogy egy kis pihenést is beiktassunk a napi programunkba, ugyanis sokkal érzékenyebb a keringési rendszerünk. Szükségünk lehet egy kis kikapcsolódásra, egy kis luxusra - lehetőleg válasszunk olyan elfoglaltságot, amely örömet okoz nekünk. A feszültségek oldásában sokat segíthetnek a játékos, kreatív elfoglaltságok.

A hangulatunk meglehetősen játékos és oldott lehet a mai napon, tehát délutáni programként ideális, ha gyermekeinkkel foglalkozunk. A közös játék nagyon fontos lehet a szülő-gyermek kapcsolatban, ahol arra is szükség van néha, hogy játszópajtások lehessünk.

A nap egy Hold-Mars kvadráttal indul, ami a reggeli készülődésnél érzékeltetheti a hatását. Könnyen összeveszünk ma azon, hogy ki hány percet tölt el a fürdőszobában, minden apróság vitaforrás lehet. Törekedjünk arra, hogy közösen, nyugodt hangulatban fogyaszthassuk el a reggelinket, ez kifejezetten jót tehet a családi békének. Érdemes egy kicsit több időt adnunk magunknak, családtagjainknak az ébredésre és a készülődésre!