Catherine Zeta-Jones kaviárral ápolja a haját

Vágólapra másolva!
A beluga kaviárnak tulajdonítja haja szépségét Catherine Zeta-Jones brit színésznő - azt vallja, egyetlen más készítmény sem teszi ilyen erőssé és csillogóvá a fürtöket. A kétórás kezelés ára alkalmanként 200 font, azaz hetvenötezer forint.
Vágólapra másolva!

Catherine Zeta-Jones brit színésznő, Michael Douglas felesége igazi rajongója a legújabb szépség-őrületnek: beluga kaviárral ápolja a haját, mert úgy gondolja, semmilyen más készítménytől nem lesznek olyan csillogóak és erősek a fürtjei, mint a halikrától.

"Catherine tavaly nyáron fedezte fel a kaviárkezelést, és azóta is rendszeresen kéri a fodrászától" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Daily Mail című napilapnak. "Csodálatos haja van, de a kaviárban található olajok és tápanyagok még erősebbé és ragyogóbbá teszik a fürtjeit."

Zeta-Jones egy elegáns londoni szalonban, a Hari's-ban szokta kérni a kezelést, amely több, mint két órán át tart, és alkalmanként 200 fontba - azaz nagyjából 75 ezer forintba kerül.

"A vendégek haját először szarvasgomba-kivonattal készült samponnal mossuk meg, majd rátesszük a hajukra a kaviárt" - mondta a szalon egyik alkalmazottja. "Amíg várakoznak, pezsgőt és különböző finomságokat szolgálunk fel nekik - természetesen kaviárt is."

A pletykák szerint az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones nemcsak a haján kedveli a drága kaviárt: az esküvőjére is rendelt belőle egy hatalmas adagot, összesen 12 ezer font értékben.