Kate Moss őröket fogadott Doherty ellen

Vágólapra másolva!
Biztonsági őrökkel védi magát és az otthonát Kate Moss - még a zárakat is kicseréltette, nehogy volt pasija, Pete Doherty a közelébe férkőzhessen. A botrányos életű pár azért szakított, mert Doherty állítólag megcsalta a brit szupermodellt.
Vágólapra másolva!

Kate Moss brit topmodell kicseréltette az összes zárat otthonán és biztonsági őröket fogadott, nehogy volt szerelme, Pete Doherty, a Babyshambles együttes botrányos életű frontembere a közelébe férkőzhessen. Moss néhány komoly veszekedés után dobta ki a drogfüggőséggel küzdő Dohertyt, allítólag azért, mert a zenész megcsalta őt egy másik, fiatalabb modellel.

Moss a napokban egy lomtalanító céget is szerződtetett, amely Pete Doherty minden holmiját - a ruháit, gitárjait, festményeit és más személyes tárgyait - elszállítsák londoni lakásából. Bennfentesek szerint Doherty a Moss mellett megszokott luxuéletet egy London külvárosában lévő lakótelepre és egy lakókocsi-parkra volt kénytelen cserélni.

"Kate rettenetesen dühös, gyűlöli, ha hülyét csinálnak belőle, ráadásul nagyon féltékeny természetű" - mondta Moss egyik barátja a Daily Mail című napilapnak, utalva arra, hogy többen is látták, amint Doherty egy dél-afrikai modellnek tette a szépet egy szórakozóhelyen.

"Pete-nek szabadságra van szüksége, és egyszerűen már nem bírta elviselni, hogy Kate állíndóan ellenőrzi. Gyakran a telefont sem akarta felvenni, annyira idegesítette, hogy a barátnője csak üvöltözik vele" - védte meg a zenészt egy ismerőse.

A szakítást Doherty a bíróságon - ahol drogbirtoklás vádjával indult ellene eljárás - ismerte be először nyilvánosan: amikor a címét kérdezték, automatikusan Kate Moss lakásának a címét kezdte el lediktálni, de gyorsan észbe kapott, és azt motyogta "ez sajnos megváltozott".

A 28 éves zenész most éppen elvonókúrán tartózkodik - a bíró szerint, ha nem viseli elég jól magát (és erre Doherty múltja alapján elég nagy az esély), hamarosan börtönbe kell mennie.