Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében jár, kvadrátban áll a Plútóval. Nehezen tudunk lemondani az érzéki élvezetekről: előfordulhat, hogy túl sokat eszünk vagy iszunk.
Vágólapra másolva!

Ma késő délutánig a Hold a Halak csillagjegyben halad. A mai napon talpunk sokkal érzékenyebb lesz, tehát vegyük ezt figyelembe reggel, a cipőnk kiválasztásánál. A mai nap jó alkalom lehet arra, hogy elmenjünk egy talpmasszázsra, amely remekül felüdítheti egész szervezetünket. Ha lábunkat szeretnénk kényeztetni, akkor alkalmazzunk frissítő lábfürdőt, ami különösen akkor esik majd jól, ha ráadásul melegünk is van. Jó ötlet a hűsítő menta - ennek főzetét öntsük a fürdővízbe!

Hangulatunk ma érzékeny lehet, és aki hajlamos rá, akár nosztalgikus hangulatba is kerülhet. A mai nap nagyon jó szórakozás lehet, ha régi fényképeket nézegetünk, akár gyermekeinknek is mesélhetünk a saját gyermekkorunkról, és azokról a gyökerekről, amelyeket nagyon fontosnak tartunk. A mai nap aktualitása az idős hozzátartozókkal való törődés is. Ha a hétköznapok során kevés időnk jut arra, hogy az idősebb családtagokkal beszélgessünk, akkor ma látogassuk meg őket vagy legalább telefonáljunk nekik!

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval, és nehéz fényszögben a Vénusszal. Ma nem jellemző ránk, hogy túl fegyelmezettek lennénk az érzéki élvezeteket tekintve: bizony előfordulhat, hogy túl sokat eszünk, és nem tudjuk megtagadni magunktól az egészségtelen, nehéz ételeket sem. A végletesség benne van a levegőben, tehát akadhatnak olyanok is, akik annyira szigorúan veszik ma a fogyókúrát, hogy szinte semmit sem esznek.