A repülő minden utasa látta, ahogy a kivillantja óriási melleit a népszerű fitnesmodell - videó

Vágólapra másolva!
Egy Emma nevű fiatal fitness influencer TikTok-on osztotta meg élete egyik legkínosabb pillanatát: egy ausztráliai repülés során utastársai szeme láttára bukkantak elő méretes keblei. A szőke szépség videóval is dokumentálta az esetet, amivel rendkívül boldog pillanatokat okozott 130 ezer követőjének.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő a videóban elmondta, hogy épp megérkezett Gold Coast-ból Sydney-be, és a leszálláshoz készülődött, amikor a zavarbaejtő eset történt. A nő ugyanis

megpróbálta leemelni a poggyászát a fej fölött lévő szekrényből, amikor a felsője lecsúszott, közszemlére téve a melleit.

A mellette ülő utasok persze mindent láttak. Voltak, akik zavarba is jöttek, és elfordították a fejüket, ám ettől még Emma úgy érezte, ez volt élete legkínosabb pillanata.

@emmafituk_ WHY !! Never ever ever wear a bandeau on an airplane gals #storytime#fyp#foryou#airplanetiktok#embarassingmoments#embarassingstory#whyme#humiliated#dayinthelife#foryoupage♬ original sound - emmafituk_

-mondta a lány.

Több kommentelő is kifejezte megdöbbenését Emma felé, mások azonban együtt éreztek vele, és

viccesen próbálták elterelni a lány figyelmét a kínos esetről,

hogy kevésbé érezze magát feszélyezve. Volt, aki azt írta, hogy sokkal kellemetlenebb dolgok történtek már meg vele, és mások kínos pillanatainak is volt már szemtanúja.

Forrás: Daily Star