Marics Peti végre reagált a megcsalásos pletykákra

Vágólapra másolva!
Állítólag hónapokig csalta vőlegényét az ismert énekesnő Marics Petivel.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Marics Peti új barátnővel mutatkozott, legalábbis a Reddit kommentelői szerint: egy Binhky művésznéven ismert influenszer oldalán sétálgatott egy plázában. Az informátor szerint a nő épp szakított barátjával, közös képeik eltűntek, majd bejelölték egymást Mariccsal. Később egy másik internetező is jelezte, hogy látta őket kettesben andalogni.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, az énekesnőt nemrég jegyezte el a párja, az esküvőre készültek. Állítólag a gyűrűt már nem hordja, és a közös fotóknak is nyoma veszett. Ennek tudatában többen elkezdtek hinni a névtelen bennfentesnek, hiszen túl sok véletlen gyűlt össze egyszerre, ami erre engedett következtetni, hogy az énekesnő Marics Petivel csalta már jó ideje a vőlegényét.

Aztán a sztori harmadik szereplője, a vőlegény is elmondta, szerinte mi történt. "Sajnos igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják" - ez a komment jelent meg a közösségi oldalon, de azóta eltűnt, Binhky  pedig azt állítja, hogy valaki szórakozásból adta ki magát a vőlegényének, és a komment nem a volt párjától van.

Binhky elbújt, Marics Peti nagyon hosszan hallgatott

A Binhky néven ismert énekesnő is úgy érezte, hogy jobb, ha inkább privát oldalra állítja a közösségi fiókját, elkerülve a sok üzenetet, amit valószínűleg a történtek után kaphat, Marics pedig elég sokan csendben maradt, semmire nem reagált a megcsalással kapcsolatos pletykákra.

Most azonban végre ő is megszólalt, az Instagram-oldalára töltött fel egy beszélgetést, ami az eset kapcsán közte és az énekesnő közt zajlott. Az üzenetekből az jön le, hogy a a két fiatal nem érti, miből robbant ki a botrány,  beszélgetés szerint mindkettőjüket meglepte az egész történet - ezzel Marics azt próbálja bizonyítani, hogy semmi nem igaz azokból a hírekből, melyek róla és az énekesnőről szólnak.

Az Instagram-sztoriban olvasható, hogy Binhky állítja, vőlegénye üzenetét is megszerkesztették, majd annyit tett hozzá:

Nem értem, miért hiszik el az emberek, akkora droidok

- foglalta össze a véleményét a kellemetlen esetről.