Házasság első látásra: ezek voltak a legdöbbenetesebb szövegek

Horváth Enikő, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 párkereső realityje nagy sikerrel, kiváló nézettséggel megy a tévében, de néha a nézők is elképednek attól, amit hallanak a műsorban.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra egyik legszórakoztatóbb szereplője Enikő, aki minden adásban meglepi a tévézőket. „Én a helyedben meghallgatnám az érem másik oldalát” - mondta egyszer, máskor pedig bejelentette, hogy mindez a „háta közepét sem érdekli.”

Házasság első látásra, Enikő & Peti
Enikő és Peti
Fotó: TV2

„Nem akartam bepresszionizálni” - mondta egyszer, más alkalommal pedig azon elmélkedett, hogy "semmilyen akarata nem volt arra, hogy ő bármit akarjon ettől az embertől.” Mint kiderült, Petivel "emberileg nem kompatibilisek”, de neki se könnyű, mert korábban "ezüsttálcán volt kezelve.” Néha pedig orvosi-sebészi bravúrokról is beszámol: "Elültetted a bogarat a szívembe!"

Enikő előszeretettel használ idegen szavakat, de nem mindig tudja pontosan, melyet milyen szövegkörnyezetben érdemes használni: "majd lexikálisan is megismerkedünk egymással" - közölte egyszer.

Itt egy vicces beszélgetésfoszlány a műsorból Enikőtől:
- Egyszer valaki engem is meghallgathatna.
-  Akkor mondd el!
- Most nem akarok róla beszélni…

A Ripost kitér még Bogira, aki azt jelentette be, hogy ő "nem hűséges, de lojális igen", Hilda pedig férje szakállán borult ki: "José Armandót szerettem volna, nem Szulejmánt" - nyilatkozta.