Felülről fotózta hatalmas melleit Hajdú Péter volt barátnője - kép

 Alföldy Anna
Alföldy Anna
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary már kiesett versenyzője, Alföldy Anna sokaknak már ismerős lehetett régről, hiszen néhány évvel ezelőtt Hajdú Péterrel alkottak egy párt. A teltebb testalkatú modellt bár sokan bántották, ő mégis visszanyerte önbizalmát, imádja mutogatni magát lenge öltözetben.
Vágólapra másolva!

A zsűri döntése alapján Alföldy Annának kell távoznia a versenyből az ominózus fotózást követően, amikor a modellek félmeztelen testére bántó szavakat írtak fel. A szakértők véleménye szerint Alföldy képei nem voltak elég meggyőzőek, nem lehetett látni rajta valódi érzelmeket. 

Vegyes érzelmek vannak bennem. Örülök a sok tapasztalatnak, amit itt szereztem. Nekem volt egy megérzésem, hogy ma otthon alszom, és bejött

 - mondta a kiesést követően a modell.

Úgy tűnik, nem szegte kedvét a zsűri kritikája sem, azóta is modellkedik és ontja magáról a szexi fotókat, most egy fekete, mélyen dekoltált felsőben fotózta melleit, melyeket épp csak eltakart a vékony anyag.

Ma már egyáltalán nem látszik, hogy Alföldy Anna korábban mennyit küszködött az őt ért bántások miatt, sokáig testképzavarral küszködött.

A környezetemben nem tudok olyan személyt mondani, aki valóban azt mondaná magáról, hogy „igen, én elégedett vagyok magammal belsőleg és külsőleg egyaránt”. Engem például rendszeresen bántottak a súlyommal kapcsolatban, már általános iskolában is.

Gúnyolódtak, hogy mekkora fenekem van. Huszonéves felnőttként pedig volt egy olyan barátom, aki folyton kőkemény diétára akart fogni, mert szerinte ilyen fejhez, amivel én rendelkezem, nem társulhat ilyen testalkat. Hiába menekültem ki ezekből, és az ehhez hasonló helyzetekből, sajnos az ilyen típusú mondatok mélyre tudnak menni, ennek köszönhetően alakult ki bennem a testképzavar" - mondta korábban.

A Next Top Model Hungary hétről hétre tartogat meglepetéseket a nézőknek is, legutóbb Keveházi Lili már másodjára távozott a műsorből. A lányoknak nincs könnyű dolguk, ugyanis egyre nehezebb feladatokkal néznek szeme, emiatt óriási a feszültség a versenyzők között, akik folyton veszekednek egymással.

Nem csoda, hogy egyre feszültebb a helyzet, hiszen a tét óriási, és a zsűrinek sincs könnyű dolga.  Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán zsűritagok választják ki a legrátermettebb lányokat, akikből a jövő Palvin Barbarája lehet, valamint 10 millió forintos fődíj ütheti a markát annak a lánynak, aki végül megnyeri a műsort, ezenkívül egy komoly modellszerződés és egy címlapfotózás is vár az első helyezettre. 

Next Top Modl Hungary, Alföldy Anna
Ez a kép nem nyerte el a zsűri tetszését Alföldy Annáról. Szerintük nem volt elég hiteles a fotózás során
Fotó: NTMH Instagram