Legrövidebb szoknyájában, falatnyi felsőben vonaglik új klipjében Mihályfi Luca - képek

Mihályfi Luca
Vágólapra másolva!
A húszéves énekesnőt már a kezdetek óta sokan hasonlítják Tóth Andihoz, ami nem véletlen, hiszen egyre jobban hasonlít rá a stílusa. Mihályfi Luca cseppet sem szégyellős típus, gyakran meglepi a követőit merészebbnél merészebb tartalmakkal, most legújabb klipjéből mutatott egy igazán arcpirító részletet.
Vágólapra másolva!

Mihályfi Luca elég vad és szexi stílusával vonzza közösségi oldalára követőit, aki nemcsak a színpadon és a klipekben, hanem a hétköznapokban is szereti magát mutogatni. Gyakran oszt meg olyan fotókat, melyeken lenge öltözetben látható, és büszkén teszi, hiszen remek alakján egyáltalán nincs mit takargatnia. 

Most legújabb klipjéből mutatott pár felvételt az Instagramon, melyeken egy extrém rövid miniszoknyában, és egy melléig érő ingben, és fehér térdzokniban látható, ami egy igazán merész iskolai egyenruhára emlékeztet, bár nem sokat takar az énekesnő testéből.

A képek között lapozhat:

Mihályfi Luca egy rövid részletet is megosztott a klipből, melyet korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatott meg a követőinek.