Újabb szépészeti beavatkozása volt a TV2 plasztikafüggő, gigamellű sztárjának

Tuvic Aaleksandra
Tuvic Aaleksandra
Vágólapra másolva!
Tuvic Aleksandra sosem titkolta, hogy plasztikafüggő, csak az orrát öt alkalommal operáltatta meg, mire úgy érezte, hogy elégedett az eredménnyel. Szinte nincs olyan testrésze, amit ne szabtak volna át, és a botoxról sem tud lemondani.
Vágólapra másolva!

A Nagy Őből, a Farm VIP-ból, a Kőgazdag fiatalokból és a Párharcból is ismert realitysztár nemrég nagyon megdöbbentette az embereket, ugyanis elmondása szerint felhagy a plasztikai beavatkozásokkal. Állítása szerint többet nem fekszik kés alá, a botoxról azonban sosem fog lemondani.

"Az a legjobb napom volt januárban, amikor elmentem botoxoltatni" - mondta TikTokra feltöltött videójában a TV2 sztárja, akinek arcát legközelebb majd nyáron töltik fel. A tűszúrások mellett lézeres kezelésre is jár, ugyanis szerinte van egy csúnya heg az orrán, amit szeretne eltüntetni.

Tuvic Aleksandra rengeteg plasztikai beavatkozáson esett át, hatalmas melleivel és szájával pedig mindig felhívja magára a figyelmet. Legutóbb mégsem ezzel, hanem új frizurájával került a középpontba.