Szexrabszolgát csinált feleségéből a világsztár, mezitláb, szinte meztelenül sétáltatja

Bianca Censori
Bianca Censori
Vágólapra másolva!
Uralkodik rajta és elszigeteli őt a világtól Kanye West - aggódnak a nő ismerősei.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a közel 19 millió követővel rendelkező Kanye West Instagram-oldala kezd igencsak pornográf lenni, szinte kizárólag felesége fenekéről, melleiről posztol. Akkor volt olyan, aki azt kérte, magyarázzák el neki, mi a fene történik, más pedig azt kérte a zenésztől, hogy azonnal fejezze be a felesége mutogatását, mert ezzel megalázza, tárgyiasítja őt. Egy kommentelő csak ennyit írt: "sajnálom ezt a hölgyet."

Kenye West és felesége https://www.instagram.com/bianca.censori_official/

Persze nem ez az első botrány körülötte, például nemrég kitiltották Kanye Westet a vízitaxikról Velencében, miután a meztelen fenekét mutogatta az egyik járművön. A rapper amúgy titokban vette el Bianca Censorit, és a jelek szerint erős a szexuális kötelék kettejük közt.

Kanye West nemrég újabb képeket tett ki a nőről, akin csak bőrcsizma van, a fején egy latexmaszk és pár gramm ruha, hátul szinte semmi. "Miért posztolsz a meztelen feleségedről, tesó?" - kérdezte egy követője. "Úgy tűnik, hogy ez a nő a rabszolgája" - írta egy másik. "Ki fogja megmenteni ezt a nőt, és ki fogja megmenteni Kanyét saját magától?" - kérdezte egy döbbent kommentelő. A képeket itt találja.

Szinte meztelenül a plázában

A Pagesix most arról ír, hogy a 29 éves nő barátai állítólag azt állítják, hogy az az "erős" Bianca, akit egykor ismertek, eltűnt. A lap szerint Kanye West állítólag saját "védelmében" tiltotta meg feleségének, Bianca Censorinak a közösségi média használatát. Állítólag azért nem használhatja a netet, hogy ne találkozzon negatív véleményekkel. "Meggyőzte őt arról, hogy mivel most már sztár, titokzatosnak kell maradnia, és ez hátborzongató azoknak, akik ismerik őt, mivel ez az irányítás egy formája" - panaszolta egy ismerős.

"Azzal, hogy elzárja őt a világtól, azt okozza, hogy egyre jobban elszigetelődik" - mondta a párost ismerő személy. Pár hete még posztolt, ő vagy a férje, ilyen kép került ki róla:

https://www.instagram.com/bianca.censori_official/

A bizarr videóért lapozzon!