Durva dologgal vádolják L.L. Junior 18 évvel fiatalabb barátnőjét

Dárdai Blanka
Vágólapra másolva!
Újra L.L. Juniorral tartott Dominikára Dárdai Blanka is, akivel már tavaly is együtt utaztak a Karib-térségbe, de időközben már többször is szakítottak. A rapper a18 évvel fiatalabb énekesnőt szemmel láthatóan szeretné elkényeztetni, így most a Saona-szigetre, a Dominikai Köztársaság legnagyobb szigetére vitte utaztak, ahol Dárdai a bikinis képeket, L.L. Junior pedig a pénzét szórja. A pár viharos kapcsolata sokakban kétségeket kelt, most a fiatal énekesnőt durva dologgal vádolják emiatt.
Vágólapra másolva!

Nem elég, hogy L.L. Juniornak a válása is rengeteg pénzébe került, de egyáltalán nem számít neki, ha luxusról van szó, amit igyekszik megadni fiatal barátnőjének, Dárdai Blankának is. Most újra együtt utaztak Dominikára, már a repülés közben is élvezték a luxust, ugyanis egy német légitársaság, a Condor Airbus A330neo típusú gépével utaztak, melyen jól látható, hogy a méregdrága, állítható üléssel rendelkező, fülkeszerű helyeket foglalták le az útra, mely kettejüknek oda-vissza nagyjából egymillió forint.

Az énekesnő és a rapper is rengeteg fotót megosztott már a tengerpartról, így is próbálják bizonygatni, hogy mennyire szerelmesek és nagy az összhang kettejük között jelenleg. A kommentelők egy része nem tudja ezt szó nélkül hagyni, mivel számtalanszor szakítottak már az elmúlt egy év alatt, így többen úgy gondolják, színjáték az egész, főleg a 18 évvel fiatalabb Dárdai Blanka részéről, többen nagyon durva megjegyzéseket tettek az énekesnőre.

- írta valaki egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban a cinikus megjegyzést, arra utalva, hogy Dárdai Blanka csak a rapper pénzét szereti, ezért hajlandó vele újra és újra kibékülni.

Mert a legcsodálatosabb hely is pokol tud lenni, ha el kell viselni valamit. Ennyit semmi nem ér. Komolyan nem tudom felfogni" - volt olyan is, aki nem volt biztos abban, hogy igaz lehet az előző kommentelő állítása.

- szúrta ki a Ripost.

Ha meg csak a pénzért van vele, aranyásóskodik, akkor csaj is csak egy gusztustalan r*herongy" - írta a kemény kritikát egy felhasználó.