Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A családalapításról beszélt a 70 éves Delhusa Gjon és 26 éves barátnője

Delhusa Gjon
Vágólapra másolva!
Majdnem tíz év telt el azóta, hogy Delhusa Gjon és fiatal szerelme összekötötték az életüket. Esküvőt régóta terveznek, de közös gyereket a zenész szerint már nem akarnak,
Vágólapra másolva!

Delhusa Gjont a tévében látta fiatal párja, a műsor után kezdtek levelezni. Fannival két évvel később az énekes egyik győri fellépése után találkoztak személyesen, és azonnal megvolt köztük a kémia. Később pedig jött minden magától, olyannyira, hogy most már majdnem tíz éve együtt vannak.

Fanni azonban még mindig csak 26 éves, így felmerül a kérdés, hogy – mint fiatal nő – előbb-utóbb szeretne-e férjhez menni és gyereket vállalni.

"Én is egészen mostanáig abban az évszázadok óta meglévő társadalmi elvárásban gondolkodtam, hogy házasság, gyerek... amit illik követni. Én is végigmentem ezen az úton, most viszont azt látom,hogy a mai fiatalok közül sokan már másféleképpen tervezik a jövőt. Lehet, hogy a házasság elavult intézmény, nem tudom, de azt gondolom, az, hogy van egy papír a kezünkben arról, hogy szeretjük egymást, hogy összetartozunk, nem erősebb kötelék, mint a szeretetből, szerelemből vállalt önkéntes kötelék.

– mondta a Story magazinnak Delhusa.

Forrás: Delhusa Gjon/Instagram

Kiváló egészségnek örvend, és ötvenévesnek sem érzi magát, már ami az életkedvét illeti, ám az apaságtól már tart ilyen korban.

Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra. Tudom, hogy Fanni – ahogy mindent az életben – a gyerekkel kapcsolatos tennivalókat is levenné a vállamról, de egyelőre vele teljes egyetértésben abban maradtunk, nem szeretnénk gyereket" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről