Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezt gondolják az ismerőseik Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, tegnap közleményben jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy hat év után véget ér a kapcsolatuk. A döntésük sokakat megdöbbentett, többen is reagáltak a bejegyzéseik alatt.
Vágólapra másolva!

Először Krausz Gábor tette nyilvánossá bejegyzését, mely majdnem szóról szóra megegyezik az utána Tóth Gabi által kiírt nyilatkozattal, mindketten nyomatékosítják, hogy kislányukat egyetértésben és békében szeretnék továbbra is nevelni.

Bár az Instagram-oldalaikon letiltották a hozzászólásokat, a Facebookon nem tették meg ezt a lépést, így ott érkeznek a vélemények azóta is a döntésükkel kapcsolatban. Sok hazai sztár, ismerős jelent meg a bejegyzések alatt, akik együttérzésüket fejezték ki a történtekkel kapcsolatban.

Szinte elsőként jelent meg Ördög Nóra, aki Krausz Gábor Instagram-oldalán reagált, amikor még volt rá lehetősége. A műsorvezető jó kapcsolatban van a séffel, ugyanis a TV2 Séfek séfe című műsorában már többször dolgoztak együtt. Örödög Nóra csak három szomorú hangulatjellel tudatta, hogy mennyire sajnálja, hogy így alakult. De többen is megjelentek a pár közösségi oldalain, például Joshi Bharat is, aki Ördög Nórához hasonlóan fejezte ki véleményét - írja a Blikk.

A közelebbi hozzátartozóik, ismerőseik egyelőre nyilvánosan nem reagáltak a szakítás hírére, például Tóth Vera sem, aki minden bizonnyal már régebb óta tudta, hogy mi történik húga családjában. A követőktől is rengeteg támogató üzenetet kapnak, de egyelőre nem reagáltak senki hozzászólására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről