Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szinte felismerhetetlen legújabb fotóján Farkasházi Réka

Farkasházi Réka
Vágólapra másolva!
Farkasházi Réka nem először mutatja meg magát természetes valójában, egyáltalán nem bánja, ha smink nélkül, rosszabb napjain is látják a követői.
Vágólapra másolva!

Korábban is mutatott magáról smink nélküli felvételt a 45 éves színésznő, amikor Ördög Nóra műsorvezető védelmére kelt, ugyanis sokan bántották, amikor smink nélküli felvételeket mutatott magáról. Farkasházit felháborította, hogyan bánthatják a külseje miatt azt, aki nyúzottan, fáradtan is azért tesz közzé tartalmakat, hogy követőit szórakoztassa, és megmutatta, hogy ő sem tökéletes és ne legyenek ilyen álságosak a kommentelők.

Legutóbb is egy hasonló bejegyzést tett közzé, amivel azt szeretné elérni, ha mindenki látná, hogy ő sem mindig tökéletes, ahogyan senki más sem. A fotó egy rosszabb napján készült, fáradtan, smink nélkül, de szerinte, aki szereti, az így is elfogadja, és ez a természetes.

Akkor ma... ma beszéljünk az elfogadásról. Az igaziról. Amikor nem csak a mást, hanem egymást is elfogadjuk. Tudjátok, úgy igazán! Az igazi szeretet nevében. Az a szivárvány mindenki szemében ott van ám. Nem kell más hozzá csak szeretet. Igazi szeretet. Nem dumálni kell, hanem élni. Megélni. Úgy élni" - írta fotója mellett a színésznő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről