Brutális megveréséről beszélt Megyeri Csilla

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla megmutatta a monokliját. Erőt szeretne meríteni a történtekből mások megsegítéséhez
Vágólapra másolva!
Idén nyáron történt a brutális eset, amikor Megyeri Csillát egy férfi durván megverte a debreceni Campus Fesztiválon, a nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek, lelkileg is nagyon megviselte az eset. Korábban elárulta, hogy bírósághoz fordul, most elárulta, hogy hol tart az ügy.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, tévés realitycelebként ismert Megyeri Csillát július végén, a Campus Fesztiválon egy férfi a hajánál fogva földre rántotta, majd ököllel többször is megütötte. A támadás váratlanul érte az egykori műsorvezetőt, akinek esélye sem volt a nagydarab férfi ellen. A sérüléseiről látleletet vetetett és feljelentést tett, a rendőrségre több feljelentés is érkezett, ezért az eset kivizsgálása a mai napig tart és valószínűleg jó ideig még nem is lesz vége, ugyanis nagyon sok a szemtanú, sőt, már a hamis tanúzás gyanúja is felmerült, ez megnehezíti a hatóságok dolgát.

Állítólag Megyeri Csilla barátnőjének volt párja, aki bántalmazta az egykori műsorvezetőt Forrás: Megyeri Csilla Instagram

Tovább bonyolítja a dolgot, hogy legalább öt-hat ember vett részt a cselekményben, akik ellentétesen nyilatkoznak, ugyanis a támadó ismerősei szerint Megyeri Csilla volt a hibás és ő provokálta a bántalmazóját, a nő barátai pedig azt állítják, hogy ők voltak az áldozatok, akiket megtámadta. Megyeri Csilla már nagyon szeretné elfelejteni a történteket, de egyelőre erre esélye sincs, most megszólalt arról, hol tart az ügy, és ő hogyan érzi magát a történtek után.

Én nem tudok mást mondani, mint azt, hogy engem támadtak és ütöttek meg. Az ügyben egyébként harminc tanút hallgatnak ki, ami számomra azt jelzi, hogy a rendőrök komolyan veszik a dolgot, ami megnyugtató" - kezdte Megyeri, aki szeretne túllépni, de a körülmények miatt már beletörődött, hogy ez nem következik be egyhamar.

Megyeri Csillát még mindig megviseli az eset, egyhamar nem is lesz vége az ügynek Forrás: Borzi Vivien/Megyeri Csilla Instagram

Így nem is számítok rá, hogy idén elfelejthetem. Talán majd jövő év vége felé... Jó lenne már túl lenni ezen, szeretnék a jövőmre koncentrálni" - zárta gondolatait a Borsnak Megyeri Csilla.