Kilógó bugyiban, csontsoványra fogyva mutogatja magát Tóth Andi - kép

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Bár az elmúlt időszakban többször is szerepelt különböző tévéműsorokban, de a képernyőn keresztül nem volt feltűnő, mennyire aggasztóan lefogyott Tóth Andi, aki az énekléstől már teljesen visszavonult. A döntésében közrejátszott, hogy a stressztől is megkímélje meg magát, most mégis úgy tűnik, hogy nem lett számára kedvezőbb a helyzet, ugyanis nagyon nyúzottnak, betegesen soványnak tűnik a legújabb képein.
Vágólapra másolva!

Korábban már megjegyezték a követői Tóth Andi számára, hogy ijesztően sovány és ne fogyjon tovább, de úgy tűnik, hogy nem fogadta meg ezeket a tanácsokat, mert legújabb fotóin szinte csontsoványra fogyva látható.

- írta valaki korábban, melyhez sokan csatakoztak a követői közül.

"Andika, ne fogyj tovább! Már a szép kis pofid is beesett" - írta aggódva valaki.

"Szörnyen rosszul néz ki", "Nagyon lefogytál", illetve "Minden rendben, Andi? Aggasztóan nézel ki" - érkeztek korábban a megjegyzések Tóth Andi alkatára, aki nem foglalkozott ezzekkel a véleményekkel, ugyanis legutóbbi fotóin egy csípőfarmberből kilógó bugyiban, egy haspólóból kilógó melltartóban pózolt a kamerának, viszont a beesett arca és ijeszetően vékony alakata inkább aggasztóvá tette a látványt.

A képek között lapozhat: