Hatalmas botránya miatt magyarázkodik L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Az idei év egyik legnagyobb botránya már év elején megtörtént a Papp László Sportarénában, amikor a húsz év után újra együtt koncertező Fekete Vonat tagjai csúnyán összevesztek a bevételen, és a fellépés után szinte azonnal újra fel is oszlottak. Bár azt gondolta mindenki, hogy rég továbbléptek a történteken, de hol az egyikük, hol a másikuk hozza fel a botrányba fulladt koncertet. Legutóbb L.L. Junior magyarázkodott róla, amikor a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett.
Vágólapra másolva!

L.L. Juniornak nem volt túl szerencsés ez az év, az Aréna-koncertet követően is folyton történt vele valami, a viharos válása, közúti szabálytalankodásai, vagy követhetetlen kapcsolata a 18 évvel fiatalabb Dárdai Blankával sokakból ellenszenvet váltott ki a rapper iránt.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei, de hatalmas botrányba fulladt a koncert Forrás: L.L. Junior Instagram

Most a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett, ahol arról panaszkodott először, hogy valószínűleg egyedül tölti idén a szentestét, de az vigasztalja, hogy karácsonykor már lesz társasága. Majd felhozta a válását és a többi kellemetlen témát is, és elsőként kitért a Fekete Vonat botrányos koncertjére is.

- kezdte L.L. Junior a magyarázkodást, majd rátért a kellemetlen válására is, ami eleinte csúfos sárdobálással kezdődött, végül mégis megegyeztek Körvélyessy Kingával, és lezárták a házasságukat.

Egy nagyon mocskos dolog lett volna... Hála istennek ettől megmenekültünk. Ez egy sikerélmény nekem" - magyarázta a rapper.