Felháborodtak a Farm VIP nézői Laky Zsuzsi furcsa reakcióján

Laky Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, egyre nagyobb a feszültség a Farm VIP-ben Rippel Feri miatt, aki igazán megosztó személyiség a játékosok között. A legutóbbi adásában ezért nem meglepő örömmel fogadták egyesek, hogy Rippel káromkodva esett ki a védettségi játékból, amelyben egyébként nagy esélyesnek tartották, mivel egyensúlyozós, artistának való feladatról volt szó. Leginkább Laky Zsuzsi nem tudta leplezni az érzelmeit Rippel Feri bukása láttán, most a közösségi oldalán kezdett magyarázkodásba a történtek miatt.
Vágólapra másolva!

Bár később csatlakozott a játékhoz, de hamar beilleszkedett a sárga csapatba az egykori szépségkirálynő, Laky Zsuzsi, aki Rippel Feri tegnapi vesztesége közben feltűnően nagy örömet mutatott. Emiatt sokan támadják őt a közösségi oldalán, ahol már egy külön bejegyzésben kezdett magyarázkodni a reakciója miatt.

- érkeztek a hasonló megjegyzések az egykori szépségkirálynő bejegyzése alatt, de hamar megelégelte, és egy posztban elmondta, hogyan látja utólag az eseményeket.

A tegnapi adás után kaptam hideget-meleget, hogy milyen gusztustalan volt a reakcióm, amikor Feri kiesett a játékból. Szeretném hangsúlyozni, nem annak örültem hogy kiesett, hanem hogy nem lett védett!! Igen nagy a különbség! Ugyanakkor az is igaz, hogy a még játékban lévők stílusa közül az övét éreztem a legtávolabb!" - írta Laky Zsuzsi, akit kommentben sokan támogattak, köztük csapattársa, Lakatos Levente is biztosította őt a támogatásáról.