Újabb rossz hírek érkeztek az Omega gitárosáról

Omega együttes, Molnár György, elefánt, család
Vágólapra másolva!
Molnár György Elefánt még ki sem gyógyult az egyik betegségből, újabb problémával kell megküzdenie. Az elmúlt évek kezelései, műtétjei a veséjét viselték meg.
Vágólapra másolva!

Molnár György Elefánt nehéz időszakot tudhat maga mögött: tavaly, három év után másodjára is kialakult daganatos betegsége. Rengeteg időt töltött kórházban, és a felépülése hosszú hónapokig eltartott.

Pár hónapnyi jó időszak után a nyáron újabb egészségügyi ellátásra szorult, miután mellkasi fájdalmai egyre elviselhetetlenebbek lettek. Annyira megijedt, hogy végül ő maga hívta ki a mentőket, majd azonnal megkezdődött a teljes kivizsgálása. Először a Kútvölgyi Kórház kardiológiai osztályán, később a Budapesti Szent Ferenc Kórházban próbálták felállítani a zenész diagnózisát.

A műtétre is igent mondana

A zenész mindemellett öt éve küzd gerincsérvvel, egy ideig úgy tűnt, minden rendben van, azonban néhány héttel ezelőtt kiújult a problémája. Hamarosan egy három hónapos injekciós kúrába kezd, ám ha ez sem fog segíteni gyógyulásában, úgy döntött – még ha sokáig tiltakozott is a műtét ellen –, kés alá fekszik.

Forrás: BorsOnline

"Viola Árpádnál, az országos idegsebészetnek a főorvosánál vagyok. Megnézett, és azt mondta, vágás nélkül megpróbálja meggyógyítani a sérvemet. Három hónap alatt kiderül, hogy ez sikerül-e, amennyiben nem, beleegyeztem, hogy megműtsön.

Hamarosan elkezdjük a injekciókúrát, ami öt darabból áll, holnap kapom az elsőt" – nyilatkozta a múlt héten, majd most újabb rossz hírről számolt be a Borsnak.

Újabb betegség nehezíti a napjait

Sunyi betegség, mert csak kisebb láz és egyéb tünetek utaltak arra, hogy valami nincs rendben. De a gerincsérvemhez képest ez már igazán semmi. Túl sok egészségügyi bajom volt az elmúlt években, kicsit el is fáradtam benne. Most itthon fekszem és várom, hogy a gyógyszernek köszönhetően hamarosan jobban legyek" - mondta az Omega gitárosa.