Ilyen állapotban van sztrókja után a 96 éves Baranyi László

Baranyi László
Vágólapra másolva!
A színészt és feleségét is nagyon megviseli a változékony időjárás, de Baranyi László mindent megtesz annak érdekében, hogy megélje a 100 évet.
Vágólapra másolva!

Baranyi László pár hónappal ezelőtt arról beszélt, mennyire elszomorítja, hogy sorra érik a problémák: a nyáron sztrókot kapott, majd nem sokkal később prosztatagyulladással küzdött. Most a Meglepetés magazinnak adott interjút, így derült ki, hogy mostanában sűrűn jár bíróságra, hiszen évek óta húzódik egy pere, amiben legalább 1 millió 200 ezer forint forog kockán.

"A történet hosszú, egy bécsi üdülési jogról van szó. A lényeg, hogy kapzsi, szélhámosok emberek becsaptak. Nem egyedül vagyok károsult, csak én rendőrségi feljelentést tettem. A feleségem a lelkemre kötötte, nehogy felizgassam magam, nem ér annyit az egész" - osztotta meg a lappal a színművész, aki elárulta, hogy van mostanában.

– mesélte a Família Kft. sztárja. "Persze, lehet, hogy ez már a korral jár, de nem akarok tudomást venni arról, hogy elmúlt az idő felettem" – tette hozzá.

tv2

Kiemelte, hogy amikor szép idő van, ők is sokkal jobban érzik magukat, csak a mostani változékony időjárást nem viselik jól a feleségével. A nehézségek ellenére elmondta, hogy csodálatos házasságban élnek 86 éves feleségével.

Amikor ugyanis betöltöm, százezer forintot kapok a kormánytól. Nem hagyom veszni a pénzt, legyen inkább nálam, mint náluk!" - mondta.