Megkérte barátnője kezét Shane Tusup - kép

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé
Vágólapra másolva!
Újra jegyben jár Shane Tusup, aki nagyjából egy évvel ezelőtt még Szabó Zsófi vőlegénye volt. Kísérteties a hasonlóság a két kapcsolat között, hiszen az egykori sorozatszínésznő kezét is nagyon gyorsan megkérte. Mostani barátnőjével, a fitneszmodell, Nagy Viktória Zoéval még egy éve sem alkotnak egy párt, kapcsolatukat is csak nyár elején vállalták fel, az úszóedző mégis megkérte barátnője kezét.
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalán jelentette be Shane Tusup, hogy eljegyezte barátnőjét, úgy látszik, egyiküket sem zavarja, hogy nagyon gyorsan haladnak a kapcsolattal. Bár Tusup eddig sem járt sikerrel, ha elsiette a dolgokat, de úgy látszik, hogy nem tanul a hibájából. Nagy Viktóriát élete szerelmének tartja, akivel teljes az összhang a sport miatt, hiszen munkakapcsolatban is állnak. Az úszóedző a napokban kérte meg a modell kezét, méghozzá a Citadellán, és boldogan újságolta a követőinek, hogy barátnője igent mondott a nagy kérdésre.

Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelkitársunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!" - írta a közös fotó mellé Shane Tusup.