Komoly veszélybe sodorta magát az Ázsia Expressz fiatal sztárja - videó

Pető Brúnó, Kempf Zozo, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Vadiúj közös dallal rukkolt elő a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán, és a Bruno x Spacc formáció a rajongók legnagyobb örömére. Bár külön szóló projekteken dolgoztak együtt a srácok az elmúlt években is, ilyen nagyszabású közös munkájuk nem volt a 2020-as "Visz a vérem" című dal óta, ami mindannyiuknak hatalmas löketet adott az országos ismertséghez vezető úton. Most az újabb nagy dobásuk a Baby című dal, amihez egy látványos videót is forgattak, amiért a jelenleg az Ázsia Expresszben versenyző Pető Brúnó egy nagyon veszélyes mutatványt is vállalt.
Vágólapra másolva!

A dal első részlete eredetileg a Bruno x Spacc "Paranoia" című albumához készült 2019-ben, azonban ekkor még nem volt végleges verziója. Nemrég Marics Peti bukkant rá az egyik részletre egy közös stúdiózás során, és azonnal egyértelmű volt számukra, hogy ennek a dalnak közösen kell elkészülnie.

Újra együtt dolgozott a ValMar és a Bruno x Spacc formáció Forrás: Productions Final

A Baby videoklipje különleges látványvilágával és elképesztő kellékeivel nyűgözte le a közönséget és a srácokat is.

Alig néhány nap alatt már fél milliós nézettség felett jár YouTube-on,

a gyártásról most is a Final Production gondoskodott. A stáb számtalan díszletet és kelléket használt fel, hogy egy igazán futurisztikus, apokaliptikus világot teremtsenek. Az inspiráció forrásai között olyan filmek szerepeltek, mint a "Mad Max" a "Dűne", valamint a "Burning Man" fesztivál.

Veszélyes jeleneteket is forgattak az énekesek az elképesztő látványért Forrás: Productions Final

Az első helyszín a fóti homokbánya volt, ami abszolút passzolt ehhez a vízióhoz.

Pető Brúnó még egy extrán veszélyes mutatványt is elvállalt, amikor egy igazi "halálgömbbe" állt be,

ahol egy motoros minden utómunka vagy effekt használata nélkül száguldozott körülötte.

Bár a produkciós csapat elmondta, a végső koncepció kialakítása nem volt egyszerű, hiszen az előadók elképzelései kezdetben nem egyeztek, végül sikerült mindenki ötleteiből kiszűrni a legjobbakat, és egy igazán maradandót alkotni. Sikerült egy olyan világot teremteni, amely teljes mértékben tükrözi a dal hangulatát és szövegét, ez volt az eddigi legnagyobb szabású image forgatásuk.

Pető Brúnó minden védelem nélkül állt a halálgömbben, miközben egy motoros keringett körülötte Forrás: Productions Final

Ez végre egy olyan projekt volt, ami nagyon extra és egyedi tematikával és elvetemült megoldásokkal keltette életre az elképzeléseinket. Aki megnézi a klipet, fixen abba az őrült világba kerül, amit megálmodtunk" - magyarázta Marics Peti az új produkcióról.

Valkusz Milán végül csak a videoklipben szerepel, saját részt nem ad elő a dalban.