Egy ritka betegség miatt lebénult a magyar influenszer

Dóczi Attila
Vágólapra másolva!
A Tanulom Magam csatorna készítőjénél egy ritka betegség alakult ki, az arca egyik része lebénult.
Vágólapra másolva!

Dóczi Attila arcának jobb oldala részlegesen lebénult - írja a Bors. Az influenszer oktató és ismeretterjesztő tudományos tartalmakat készít és oszt meg az internet egyik legnagyobb videómegosztó platformján, ahol közel 300 ezer követője van. Legutóbbi videója a jól megszokott menetrend szerint érkezett, de a témával megdöbbentette a követőit.

Forrás: Dóczi Attila/Instagram

Mint mondta, egy olaszországi nyaralás előtt kezdte el érezni a tüneteket, amik teljesen szokványos, elhanyagolható jelek voltak bevallása szerint. Azt hitte, csak a sok munkából adódó fáradtság miatt van nehéz érzés az arca jobb oldalán. A nyaralás utánra már bizonyossá vált, hogy valami nagyon nincs rendben, mert alig reagált az arca úgy, ahogy ő akarta volna.

– osztotta meg a jelenlegi állapotát a tartalomgyártó, aki artikulálni is nehezen tud, de így is kifejtette a betegsége tudományos alapjait, mintha csak egy szokványos videója lenne.

Elmondta, körülbelül 3-4 hét, de akár fél év is lehet a gyógyulási ideje. Félnie biztosan nem kell, hiszen Justin Bieber is felépült a nagyon hasonló betegségéből, de elmondása szerint a lelki gyógyulás fontosabb, mint a fizikai gyógyulás ennél a betegségnél, de már szerencsére nem rosszabbodott, amióta elkezdte a kezeléseket.