Meglepő dologra készül Oszter Sándor lánya

Oszter Alexandra magyar színésznő, képzőművész, illusztrátor
Budapest, 2013. május 28. Oszter Alexandra színművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, a 2021-ben meghalt Oszter Sándor birtokát lánya, Alexandra gondozza. A színésznő tanfolyamokat is elvégzett, hogy kellő tudással vágjon a hatalmas feladat elébe. Most újabb részleteket árult el a tervekkel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Oszter Alexandra arról beszélt legutóbbi interjújában, hogy vannak majdnem két évvel édesapja halála után. "A szakértők azt mondják, egy gyászfolyamat nagyjából öt évig tart, és úgy érzem, a szeretteimmel egészséges fázisában vagyunk az édesapám elvesztése okozta veszteség feldolgozásában. Sokáig nehezemre esett megnézni egy-egy videót, filmfelvételt, amit az ismerőseim vagy a rajongók küldtek apuról, de ma már ott tartunk, hogy meg tudjuk nézni a filmeket, amelyekben szerepelt. Nem állítom, hogy ilyenkor nem lábad könnybe a szemünk, de már tudunk úgy emlékezni édesapámra, hogy a vicces, boldog időket idézzük fel" – mondta a Blikknek Alexandra, aki édesapja diósjenői birtokán él a fiával. A színésznő mindent megtesz azért, hogy méltó módon őrizhesse édesapja emlékét.

Szeretnék állandó foglalkozásokat tartani, többek között élményfestést, rajzolást, nyáron gyerektáborokat. Ennek egy részét már elkezdtem, lépésről-lépésre haladok, de még sok minden szervezés alatt áll. Kialakítás alatt vannak szálláshelyek is, ezek megállók lehetnek sok vidéket szerető ember számára. Nagy a birtok, van rajta külön ház, külön helyiség is, és szeretnék újra lovakat idehozni, hogy a kicsik és a nagyok is megtapasztalhassák a lovaglás örömét, ami édesapám számára is sok boldog pillanatot szerzett" - tette hozzá a színésznő, aki a Rózsa Sándor-sorozat rajongóinak egy egészen különleges újítással kedveskedik.

Persze, lesznek benne a filmből készített fotók, ereklyék is, de nem csupán azok..."

Forrás: MTI/Zih Zsolt