Újabb hírek Tóth Gabiék válásáról: Krausz Gábor máris elköltözött családjától

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, hat év ismerettség után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik tegnap tudatták közleményben a nyilvánossággal döntésüket. Most újabb részletre derült fény a válásukkal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Mindenki megdöbbent miután Krausz Gábor bejelentette, külön utakon folytatják életüket Tóth Gabival. Azt mindketten leszögezték, hogy kislányuk jövője számukra a legfontosabb, ezért kérik mindenki diszkrécióját. A követőik és ismerőseik mind együttérzésüket és sajnálatukat fejezték ki a döntésük bejelentése után, ők maguk azonban több részletet nem árultak el a szakításuk körülményeiről.

A család három hónapja költözött be szentendrei közös otthonukba, mely egy hatalmas, közös álmuk volt. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, elérték céljukat, és kilsányukat, Hannarózát is biztonságos körülmények között, szeretetben nevelhetik tovább.

Azonban hirtelen minden összedőlt körülöttük, Krausz utolsó bejegyzését, melyen családjával látható a születésnapján, március 22-én tette közzé, amikor még javában zajlottak a felújítási munkálatok. Senki sem gondolta, hogy kapcsolatuk rámegy a költözéssel járó stresszre.

Bár a séf is imádta az új közös otthonukat, mégis ő döntött úgy, hogy hátrahagy mindent és kiköltözik a szentendrei házból. A Bors információi szerint Krausz nem tétovázott, már fogta is magát, összepakolta holmijait és bőröndjeivel együtt elköltözött. Valószínűleg nem volt számára kérdés, hogy ő megy el, ugyanis kislányát a költözés is nagyon megviselte, őt szeretné biztonságban tudni és a lehető legkevesebb sérülést okozni számára.

A séf utoljára a születésnapján posztolt a családjával közös fotót, az a hír járja, már el is költözött az otthonukból Forrás: Krausz Gábor Instagram