Eltűnt Katy Perry szerzőtársa

Vágólapra másolva!
Hetek óta keresik a rendőrök a svéd Camela Leierth-Segurát, Katy Perry szerzőtársát, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk. A nő olyan dalok megírásában vett részt, mint például a Walking On Air.
Vágólapra másolva!

Camela Leierth-Segura autóját július 29-én vették fel biztonsági kamerák, azóta nem adott életjelet magáról és a rendőröknek sem sikerült megtalálniuk. A rokonai csak később, egy hónapra rá jelentették az eltűnését, mert nem tudták elérni. A Sky News információi szerint a nőt kilakoltatták a lakásából. Ezen felül a macskája, Morris is eltűnt.

A barátai és ismerősei szerint azt sem lehet kizárni, hogy elrabolták, és ezért nem találják meg a hatóságok.

Cecilia Foss, a nő egyik modell barátja az Independentnek elmondta, hogy nem volt rá jellemző az, hogy eltűnjön és ne lehessen elérni. Legbelül úgy érzi, hogy valami rossz történhetett vele.

Camela Leierth-Segura szomszédai arról beszéltek, hogy az erkélyén lévő növények kiszáradtak, őt pedig hetek óta nem is látták.

A társszerző családjának eddig 29 445 koronát gyűjtöttek össze, amit a keresésre fordíthatnak. Magándetektívet fogadtak fel, valamint jutalmat is fizetnek annak, aki megtalálja.

Camela Leierth-Segura dalszövegek szerzése mellett maga is osztott meg dalokat Camela Leierth néven.