Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezért érhet véget Király Viktor házassága

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Már hosszú hónapok teltek el, mióta Király Viktor beismerte, hogy válságba került házassága. Eleinte azt mondta, hogy dolgoznak azon, hogy megmentsék a családjukat, de úgy tűnik, hogy egy-két randevú és utazás nem segített a problémáikon. Most újabb információk láttak napvilágot a kapcsolatról és arról, hányadán áll a házaspár egymással.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, elég mélyen gyökerező problémákkal küzdött a házaspár a kapcsolata során, ugyanis a közvetlen környezetüket is érintette a köztük lévő feszültség. Állítólag Király-Virág Anita nem tudott beilleszkedni a férje családjába, ami szintén a házasságuk megromlásához vezethetett, mivel a nő mindig kívülállónak érezte magát. A részletekről a család egy közeli ismerőse árult el egy-két konkrétumot.

Hiába élnek hozzájuk közelebb Viktor szülei, ő előbb ment Kecskemétre, vagy utaztatta fel az édesanyját onnan, mint hogy az anyósáéktól kérjen segítséget. Távolság, videótelefon ide vagy oda, a Király szülők konkrétan jobban ismerik és több időt töltöttek a kis Kai-jal, mint Kolennel" - magyarázta a család közeli barátja, aki azt állítja, hogy az Amerikában élő Ben kisfiával jobb a nagyszülők kapcsolata, mint az itt élő unokájukkal, amiért Király-Virág Anita a felelős.

Azt nem tudni, hogy az ellenszenv honnan indult, de állítólag Király Viktor ikertestvérének feleségét sokkal jobban kedvelik, mint Anitát, aki szintén nem kereste valamiért a család társaságát, nem fogadták egymást a bizalmukba. Anyósa, Király Gabi is egyértelműen jobban kedveli Ben feleségét, Jessicát, mint Király Viktor feleségét. Többeknek szemet szúrt, hogy Jessicáról már osztott meg fotókat a közösségi oldalán, míg Anitáról soha egy képet sem tett közzé. De úgy lászik, hogy Király-Virág Anitát ez már nem érdekli, egy ideje úgy fest, hogy nem akar békülni a férjével.

Azt se felejtsük el, hogy a távolság minden kapcsolatnak jót tesz. Pár évente egy találkozás egészen más, mint amikor egymás mellett élnek, és az elején Viktor révén még Anita is jobban része volt a családnak. Egy biztos, a szülők a legjobbat akarják a fiuknak, azt szeretnék, hogy boldog életet éljen. Márpedig ő akkor lenne boldog, ha az oltár előtt Anitával tett fogadalmuk tényleg egy életre szólna" - idézi a Blikk a család ismerősének szavait.

Király Viktor és felesége, míg a házasságuk látszólag rendben volt https://www.instagram.com/kiralyviktor/
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről