Egyre csak eszik és még többet iszik Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Falja az életet Zámbó Krisztián: sokaknak feltűnt, mennyit iszik újabban, és egyre teltebb az alkata is, pedig az év elején még életmódválást ígért.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztiánnak biztosan alább hagyott a kezdeti lelkesedése a fogyási tervével kapcsolatban. Noha a 2023-as fogadalma párjával, Zsuzskával együtt úgy szólt, hogy szeretnének fittebbek és edzettebbek lenni, ezt most nagyon úgy tűnik, felülírják a falunapi pálinkázások, haverokkal való esti sörözések, és a magányos bormámoros esték is.

Krisztiánnak nemhogy nem sikerül tartania az ígéretét,

láthatóan egyre csak felszedi a kilókat, és látszólag edzeni sem jár el.

Krisztián közösségi oldalának idővonalán a zenész vagy eszik, vagy iszik a képein, sőt, Zsuzska nem is szerepel már az énekes legutóbbi feltöltésein, noha elvileg a páros megint együtt van. Annak nincs ugyan jele, hogy újfent szakítottak volna, annak viszont igen, hogy Krisztián meghízott, elhagyta magát, és látványosan éli, habzsolja az életet.

Nemrégiben Krisztián azt hangsúlyozta, hogy életmódváltásba kezdett, mostantól még húst sem szeretne enni.

Zámbó Krisztián Forrás: Instagram

„Eddig az a tapasztalatom, hogy egész jól sikerül tartanom az új étrendet, és ha minden jól megy, pár kilótól meg is szabadulok nyárig. De hangsúlyozom: elsősorban az egészségesebb életmód elérése a célom" – magyarázta, majd sejtelmesen folytatta:

rám nézve". – hangoztatta terveit korábban, ám úgy tűnik, ezekből sem lett semmi, sőt, egyik főzős videójában azt is részletezte, hogy szalonnát tesz a tésztához, hogy jobb legyen az íze... - ermlékeztet a Bors.