Nagy bejelentést tettek Gálvölgyi Jánosról

A Magyar Televíziózás Legendái, könyvbemutató, sajtótájékoztató, könyv, bemutató, televízió, magyar
Gálvölgyi János
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, egy héttel ezelőtt került kórházba Gálvölgyi János, aki otthonában lett rosszul és súlyos légzési nehézségekkel került az intenzív osztályra. A színész családja tegnap nyilatkozott az állapotáról, elmondták, hogy Gálvölgyi túl van az életveszélyen, de még mindig az intenzíven kezelik. Most színész kollégái egy váratlan gesztussal kedveskedtek a színésznek, és remélik, hogy hozzájárulhatnak a gyógyulásához.
Vágólapra másolva!

A 74 éves, Kossuth-díjas színész az otthonában lett rosszul szerda éjjel, nehezen vett levegőt, és félrebeszélt. Azóta tüdőembóliát diagnosztizáltak nála és lélegeztetőgépre kötötték. Majdnem egy hét eltével sikerült stabilizálni az állapotát.

Gálvölgyiért kollégái is nagyon aggódtak, akik egy megtisztelő pozíciót ajánlottak fel számára, ezzel is remélve mielőbbi felépülését.

"Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett.

A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi. A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!" - írta hivatalos Facebook-oldalán a Pintér Béla és Társulata, akikkel már többször is fellépett Gálvölgyi János, azonban eddig nem volt állandó tagja a társulatnak.