Máris hazatért Szőke Zsuzsi, egyelőre nem árulta el az okát

Szőke Zsuzsi
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars szőke táncosnője már tavaly is sok időt töltött a Karib-térségben, ugyanis táncos kollégájával, Köcse Györggyel egy karibi hajóutakat szervező cégnek dolgoztak. Úgy tűnt, hogy újrakezdik a szerződést a céggel, év elején el is utaztak. Szőke Zsuzsi most váratlan bejelentést tett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Szőke Zsuzsi és Köcse György február elején hagyták el az országot, hogy újra a Karib-térségben táncoljanak együtt. A táncpár több fotót is megosztott, hogy milyen csodálatos tengerpartokon jártak, majd Szőke váratlanul otthonából jelentkezett be a közösségi oldalán, ahol sejtelmes magyarázatot adott hazatérésére.

Fellépések, tánctanítás, ebben a félévben írom a szakdolgozatomat, illetve elkezdtem egy másik képzést is ami péntek-szombati napokra esik. Egyszóval, nem sok időm marad unatkozni" - kezdte nőnapi bejegyzésében Szőke Zsuzsi, aki úgy tűnik, hogy idén már itthon tervezi karrierjét építeni és továbbképezni magát. Azt nem tudni egyelőre, hogy Köcse György is hazatért-e vagy eddigi partnere nélkül folytatja a megbízatását.