Luxusnyaralásán is sajnáltatni akarja magát Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Berki Mazsi éppen csak hazaért Zanzibárról, most újra elutazott gazdag új barátjával, mégpedig a Maldív-szigetekre, ahol egykoron néhai férjével, Berki Krisztiánnal is megújították házassági esküjüket. A méregdrága nyaralás miatt többen is kritizálni kezdték a luxusözvegyet, aki nem bírta tovább és reagált a kritikákra.
Vágólapra másolva!

Idén már másodjára utazik luxusnyaralásra Berki Mazsi, aki nemrég még anyagi helyzete miatt panaszkodott. Gazdag barátja, Zoltán úgy tűnik nem sajnálja a pénzt új barátnőjére, hiszen a mostani nyaralásuk minimum ötmillió forintba kerülhet.

Sokan nehezményezik, hogy Berki Mazsi nem várta meg, hogy leteljen a gyászév és néhai férje sírhelyével sem foglalkozik annak júniusi temetése óta. Berki Krisztián özvegye eddig igyekezett figyelmenkívül hagyni a kritikákat, most valamiért nem bírta tovább és válaszolt az egyik bejegyzése alatti kommentre.

Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek" - írta Berki Mazsi az őt ért kritikákra, bár ezzel nem valószínű, hogy bárkit meggyőzött arról, hogy mélyen gyászolja Berki Krisztiánt.