Édesanyját gyászolja Cher

Cher Hosts Early Voting Mobilization Events In Nevada GettyImageRank2 Center People VERTICAL THREE QUARTER LENGTH SMILING USA Nevada Las Vegas One Person Shopping POLITICS Political Rally SINGER Voting ELECTION ARRIVAL Photography RESIDENTIAL BUILDING Che
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 24: Singer/actress Cher arrives at a residential shopping center to campaign for Joe Biden and Kamala Harris at an early vote rally on October 24, 2020 in Las Vegas, Nevada. In-person early voting for the general election in the battleground state began on October 17 and continues through October 30. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világhírű énekesnő, Cher egy rövid bejegyzésben tudatta követőivel, hogy szeretett édesanyja meghalt. A 76 éves Cher még szeptemberben árulta el, hogy drasztikusan romlott az anyja állapota, azóta küzdöttek az életéért.
Vágólapra másolva!

Cher édesanyja, Georgia Holt 96 éves korában halt meg, szeptember óta kórházban küzdöttek az életéért, ugyanis idén ősszel tüdőgyulladást kapott, amiből úgy tűnik, nem sikerült felépülnie. Lánya ezidő alatt nem volt túl aktív közösségi oldalain, hiszen igyekezett minél több időt tölteni az idős asszonnyal.

Egy korábbi bejegyzésében azt is elárulta, hogy a tüdőgyulladáson kívül, több visszatérő egészségügyi problémával is küzdöttek, de sajnos a tüdőgyulladás méginkább lerontotta az édesanyja állapotát, bár akkor még bizakodtak a gyógyulásában.

Anya beteg volt. Most jött ki a kórházból. Tüdőgyulladása volt. Már jobban van" - írta egy korábbi Twitter-bejegyzésében Cher, aki most csak nagyon röviden tudatta anyja halálhírét és annyit írt: Anya elment.

Az idős asszony halálának pontos okát nem árulták el, de valószínűleg a korábbi betegségei és legyengülése miatt adta fel szervezete a küzdelmet - írja a Daily Mail.