Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő dolgokat mondott a Farm VIP-ről Hevesi Kriszta

Farm VIP, Hevesi Kriszta
Vágólapra másolva!
A TV2 valóságshow-jának egyik szereplője, dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus korán távozott a műsorból, de élénken élnek benne az ottani megpróbáltatások emlékei. A sárga csapat egykori tagjának nemcsak a tanyasi léttel és a körülményekkel kellett megküzdenie, hanem saját magával is.
Vágólapra másolva!

Hevesi Krisztának az egyik legnagyobb kihívást az jelentette a Farm VIP-ben, hogy vissza tudja fogni magát és ne avatkozzon be azonnal a konfliktusokba pszichológusként, hiszen szerinte azzal ártott volna a műsornak.

Hevesi Kriszta a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Valahol ez egy kicsit önismeret. Nekünk, pszichológusoknak is szükségünk van önismeretre. Ilyen értelemben a Farm VIP a magyar El Camino. A civil, nem pszichológusok szokták kérdezni, hogy én folyamatosan elemzek másokat? Igazából ilyen értelemben egy pszichológusi helyzet más.

Jobban tudom az önkontroll, önszabályozás képességét gyakorolni. Nem elemeztem folyamatosan a többieket. Nem akarok valóságshow-gyilkos lenni, hogy minden konfliktust azonnal kezelni akarjak!" - mondta a Borsnak Hevesi Kriszta, aki igyekezett nem szakmailag, hanem emberileg részt venni a konfliktusok megoldásában.

Dr. Hevesi Kriszta Fotó: Polyák Attila - Origo

A pszichológus úgy gondolja, hogy embert próbáló bárki számára egy ilyen élethelyzettel szembesülni, mint a Farm VIP-ben, amiben a versenyhelyzet és a kamerák jelenléte is fokozza a feszütlséget. Elmondása szerint a stáb figyelt arra, hogy senkiben ne maradjanak nagyobb sérelmek és mentálisan ne sérüljenek túlzottan a játékosok.

"Azt gondolom, hogy a feszültség és a kémia megvan a csapaton belül, de a stáb nagyon figyelt arra, hogy pszichológiai, pszichiátriai kezelésre senki ne szoruljon. Nyilván az élményeket magunkkal visszük, de van ennek egy lecsengése. Időbe telik, mire visszarendeződünk. Idő, mire feldolgozzuk az élményeket, hogy mit, hogyan csináltunk. Volt olyan, aki szabadjára engedte az indulatokat és úgy volt vele, hogy miért is fogja vissza magát?

- mondta Hevesi Kriszta, aki Szorcsik Vikihez hasonlóan úgy gondolja, hogy nem a műsoron belüli, hanem az azon kívüli feszültségek a legkárosabbak, azaz a nézők rosszindulatú hozzászólásai a közösségi oldalakon.

A sárga csapat tagjai a játékosok cseréje után tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről