Elképesztő, mivel vádolják Szabó Zsófit

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Érdekes elmélet látott napvilágot Szabó Zsófi megújult külsejével kapcsolatban, amit egyre többen támogatnak. Követői úgy gondolják, hogy nemcsak fogyás és hajszínváltás áll az egykori sorozatszínésznő változásának hátterében, hanem újból kés alá feküdt, mivel szinte rá sem lehet ismerni a legújabb fotóin.
Vágólapra másolva!

Arcplasztikával és más egyéb szépészeti beavatkozásokkal vádolják követői Szabó Zsófit, aki drasztikus változáson ment át az utóbbi években. Sokan úgy gondolják, hogy egyre kevésbé hasonlít egykori önmagára, de csak a fogyástól és hajfestéstől nem változhatnak meg ennyire egy ember vonásai.

A kíváncsi követők még Szabó régi és új képeit is összehasonlították egy bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban és valóban döbbenetes a különbség a régi és a mostani képei között. Sokan azt írták, hogy már fel sem lehet ismerni, mintha két különböző emberről lenne szó, de volt, aki védelmébe vette és azt állította, hogy csak a smink és a képen alkalmazott filterek az oka a megdöbbentő különségnek.

Szabó Zsófi egy régebbi fotóján Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

- írta valaki Szabó Zsófi képe alá, annak hivatalos közösségi oldalán.

"Szép csaj volt és most is az! DE! Már ilyen fiatalon átszabatják magukat! (Pl. Voksán Virágot is alig lehet felismerni) Mi lesz 10-15 èv múlva?" - értetlenkedett egy másik kommentelő, aki szinte biztos abban, hogy plasztikai műtét áll a változás hátterében.

"Hát, hamarabb mondtam volna Palvin Barbit mint Szabóo Zsófit" - írták Szabó Zsófi fotója alá a hasonló megjegyzéseket arról, hogy mennyire megváltozott a külseje.

A szóban forgó kép, ami alatt elindultak a találgatások Szabó Zsófi megváltozott arcáról Forrás: Szabó Zsófi Instagram