Kínos botrány volt Mariah Carey karácsonyi koncertjén

Global Citizen Festival 2022: New York GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 24: Mariah Carey performs onstage during Global Citizen Festival 2022: New York at Central Park on September 24, 2022 in New York City. Theo Wargo/Getty Images/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Mariah Carey karácsonyi slágerének, az All I Want for Christmas is You-nak igazi kultusza van. Az énekesnő már 24 évvel ezelőtt jött ki ezzel a dallal, de minden évben óriási bevételre tesz szert vele. 
Vágólapra másolva!

Mariah Carey-t felkérték, hogy adja elő a dalt egy adventi koncerten, melyet minden évben megrendeznek Amerikában. A látványos eseményen Mariah Carey boldogan fellépett örökzöld karácsonyi slágerével, de a nézők nagyon nem voltak elégedettek a show-val - írja a Daily Star. Az énekesnő sokak szerint minden idők legrosszabb playbackelőadását produkálta.

- írja egy kommentelő.

"A menedzser bizonyára mémet akart teremteni azzal, hogy annyiszor ráközelítettek Mariah arcára, amint tátog. Annyira komikus az egész" - írta egy másikuk.

Sokan viszont nevetségesnek tartják a felháborodást, azért is, mert ez a koncert minden évben híres a tátogó előadóiról. Másrészt, Mariah Carey egy esernyőt tartott a kezében a koncert közben, így kevésbé tudott volna a tökéletes éneklésre figyelni.

A fellépést itt nézheti meg: