Hazugságai miatt mentegetőzik Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsi közösségi oldalain egy ideje kizárólag csak drága termékeket reklámoz, de magánéletéről nem beszél. A sajtóban eközben folyamatosan sajnáltatta magát anyagi helyzete miatt, de senki nem hitte el, amiket állított.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi méregdrága luxusautóval, póthajjal és luxusruhákban sajnáltatja magát az anyagi gondjai miatt és azt állítja, egyedül kell fenntartani magát és kislányát. Egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nehézséget jelent számára egyedül fizetni az albérletét és a számlákat, ezzel sokakat magára haragított.

A kritikákra mindeddig nem reagált, folyamatosan csak a drága luxuscikkeket reklámozta a közösségi oldalain,

most viszont úgy döntött, lehet mégis tisztáznia kéne a helyzetet, mielőtt még több követője elfordul tőle. Ez azért lehet fontos számára, hiszen minél több követővel rendelkezik, annál több pénzt tud keresni a reklámokkal és fél, hogy szponzorai emiatt elfordulhatnak tőle.

Nemrég egy ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban tett közzé egy bejegyzést, melyben a követőit szólítja meg és elöljáróban csak annyit írt, hogy a történteket szeretné tisztázni majd egy élő bejelenetkezésben, mert szerinte sokan valótlan dolgokat állítanak róla.

- magyarázkodott bejegyzésében Berki Krisztián özvegye, aki már egy másik, gazdag férfivel alkot egy párt.

Forrás: Berki Mazsi Instagram