12 év után véget ért a Walking Dead, jön három folytatás

walking dead
Vágólapra másolva!
A sorozat búcsúzott, a főszereplők karakterei más produkciókban visszatérnek. 
Vágólapra másolva!

2010-ben indult a képregényből készült The Walking Dead sorozat, a második-harmadik évadra már remek nézettséget szállított. A főszereplő, Andrew Lincoln (Rick) távozott a kilencedik évadban, sokan elpártoltak a sorozattól, amely néha önismétlő lett, de sokan maradtak a képernyők előtt. November 20-án pedig lezárult az epikus sztori, és tetszett a nézőknek, az epizód 9 ponton áll az IMDb-n, pedig volt pár rész ebben az évadban, amely csak 7,1 vagy 7,3 pontot kapott.

AMC

Innen pár spoiler: mint várható volt, a főszereplők zöme túlélte a nagy zombitámadást, de ezt sejthettük is, hiszen már lehetett tudni arról, kik kapnak spinoffot, testvérsorozatot. Ezekből legalább három biztos, nézzük, melyek ezek!

AMC

Rick és Michonne története

Andrew Lincoln visszatér mint Rick Grimes, Danai Gurira pedig mint a szerelme, Michonne. Ők már korábban kiszálltak a Walking Deadből, de a nézők nagy örömére a 11. évad 24. részében, a legvégén visszatértek. A sorozat 2023-ban jön, címe még nincs.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Már 2020 őszén bejelentette az AMC hogy Norman Reedus (Daryl Dixon) és Melissa McBride (Carol Peletier) saját sorozatot kapnak. Időközben ebből utóbbi kiszállt, de előbbi marad. A Walking Dead végén elbúcsúzik a csapattól és motorra pattan. 2023-ban lesz a premier.

The Walking Dead: Dead City

Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan tér vissza ebben a sorozatban, a Walking Dead karaktereiket formálva, azaz Maggie és Negan búcsúja sem végleges. A helyszín Manhattan lesz. A Walking Dead utolsó részében Maggie közölte Negannel, hogy soha nem fogja neki megbocsátani, amit a barátai ellen tett, hogy hidegvérrel meggyilkolta a szerelmét - úgyhogy érdekes lesz a folytatás, ha egymásra lesznek utalva.