Új munkája lehet Marsi Anikónak

dancing with the stars 2020 MARSI ANIKÓ
Vágólapra másolva!
Már egy ideje nem titok, hogy Marsi Anikó nem csak műsorvezetőként állja meg a helyét, hanem egy másik szakmában is tehetséges. Úgy tűnik, most megvalósíthatja rég dédelgetett álmát.
Vágólapra másolva!

Nyár óta folyamatosan osztja meg közösségi oldalain a felújítási munkáival kapcsolatos tartalmakat Marsi Anikó. A TV2 sztárja most elérkezettnek látja az időt, hogy elmélyítse a tudását és komolyabban foglalkozzon a lakásfelújítással kapcsolatos teendőkkel.

egy női csapatot verbuválni – csak nők – vagyis keresek villanyszerelőt, kőművest, burkolót, vizest. Aki elhivatottságot érez és imádja a szakmáját, az jelentkezzen, bandázzunk együtt, csak mi nők! Egy rövid, írásos bemutatkozást kérek szépen, kíváncsi vagyok. Jöjjetek hölgyek, gyertek lányok, dolgozzunk együtt!" – idézi a Bors Marsi Anikó bejegyzését, ami arra utal, hogy saját vállalkozást szeretne és egy saját csapatot. A műsorvezető egy női csapattal szeretne kitűnni a többiek közül, ugyanis kifejezetten férfimunkának tartott szakterületen szeretne karriert építeni.

Természetesen a vállalkozás mellett a TV2 Tények műsorvezetőjeként is várja tovább esténként a nézőket.

A képek között lapozhat: