Életveszélyes állapotban került kórházba a színész egy verekedős jelenet után

Netflix's Cobra Kai Season 5 Los Angeles Premiere GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Horizontal FASHION
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 07: Sean Kanan attends Netflix's Cobra Kai Season 5 Los Angeles Premiere at Los Angeles Historical Park on September 07, 2022 in Los Angeles, California. Phillip Faraone/Getty Images for Netflix/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Cobra Kai egyik szereplője, Sean Kanan arról mesélt, amikor súlyosan megsérült a Karate kölyök 3. forgatásán, és végül életveszélyes állapotban került kórházba.
Vágólapra másolva!

A Karate kölyök 3.-ban Mike Barnesként látott Sean Kanan a filmek képernyős folytatásában, a Cobra Kai-ban megismételte egykori szerepét, ennek kapcsán idézett fel egy durva esetet a nyolcvanas évek végéről.

Sean Kanan a Cobra Kai plakátja előtt Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Phillip Faraone

Kanan a Daily Mailnek mesélte el, hogy a Karate kölyök 3. forgatásán egy verekedős jelenet után belső vérzéssel szállították kórházba, majdnem meghalt. A gond az volt, hogy először csak a lábát fájlalta, semmi különösebb baja nem volt – így el is utazott egy barátjával Las Vegasba, végül ott esett össze egy kaszinóban.

"Gyakorlatilag már egy napja véreztem, amikor kórházba vittek. Ott aztán azt mondták, hogy nem biztosak benne, hogy meg tudják menteni az életem, de megpróbálják. Ez volt a legijesztőbb dolog, ami valaha történt velem" – mesélte.