Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Lassan tényleg eldől, hogy ki lesz a magyar labdarúgó-válogatott kezdőkapusa a németországi Európa-bajnokságon. Gulácsi Péter elképesztő utat járt be, s dupla győzelmet aratott. Hogy miért? Elmondjuk a Látható légió újabb adásában.

Rohamosan közeledik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság. Lassan Marco Rossinak is döntést kell hoznia, ki legyen a magyar csapat kezdőkapusa az Eb-n. Gulácsi Péter szédületes formát futott tavasszal, sérülése után parádésan tért vissza. Ma már a Bundesliga öt legjobb kapusa közé tartozik - derül ki a Mediaworks közös vlogcast műsorából, a Látható légió adásból.

A beszélgetésben persze nem csak erről van szó. Kollégáink Szoboszlai Dominik teljesítményét is értékelték. Szabó Tamás merész véleményt fogalmazott meg, mert szerinte Szoboszlai az Európa-bajnokság egyik sztárja lehet.

Beszélünk Schäfer András teljesítményéről, aki nagyon sokat segített az Union Berlin csapatának abban, hogy ne essen ki a fővárosi csapat. Szalai Attila borzalmas szezonon van túl, mert két Bundesliga-csapatban is a kispadon töltötte a legtöbb időt. 

Beszélünk Willi Orban teljesítményéről is. A Lipcse a magyar válogatott védője nélkül félkarú óriás. Sérülése miatt nem tudták őt széthajtani, ami a magyar válogatottnak is jó lehet. Azt pedig már tudjuk, hogy a magyar válogatott védelmében szinte pótolhatatlan játékos.

Szó esik még Sallai Roland teljesítményéről, aki jól játszott a tavasszal, de nem lőtt gólt.

A labdarúgó Európa-bajnokság június 14-én kezdődik, a magyar csapat június 15-én Svájc ellen játssza első meccsét Kölnben.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről